Tävling!

Jag är väldigt sen ute men såg nu att Cyberphoto har en tävling! Med temat tomte! SÅ TA EN SCHYSST BILD PÅ EN TOMTE OCH VAR MED! De ska då jag!
Tävlingen

Idéer

Snackade lite med Fredrik igår om vad jag ska kunna skriva här på bloggen, för på senaste tid har jag bara haft idétorka!

De lilla vi fick fram var bla att jag ska göra ett test på ett av hans objektiv! Sen en riktigt bra idé var BildBattle! Jag lägger fram ett Tema som sedan 2 fotografer ska ta en bild var och som jag sedan lägger ut på bloggen och så att mina "MILJONER" läsare kan rösta på! Där vinnaren får äran att kallas sig "BilBattle Champion of the Week" eller nått i den stilen! Men den är bara i idé stadiet än!

Sen så ska jag nog inte bara skriva om fotografering! Jag vill också klämma in HUND i bloggen också! En blandning som jag ska försöka få de bra! xD Men jag är så grymt intresserad i både hundar och fotografering så ;) Blir nog att jag ger tips och trix i de jag kan om hund! Får försöka blanda de på bästa sätt xD

Sen ska jag försöka göra en ny header! Lite mindre än den förra sen kanske lite mer vintrig också!

Hockey!

Håller på att överväga om jag ska fara och fota hockey när björklöven har nästa hemmamatch! Vet inte hur länge sedan de var jag fotade hockey! 1-2 år kanske! Jag saknar de! Riktigt skoj, trevliga fotografer, sen löven fanet som jag är så är de awesome att få vara nere vid rinken :D Sen så måste jag hårdtesta 50D'n! Enda sporten jag fotat med den är Skydd med hund! Och de var inte lika intensivt som hockey. Ska möjligtvis bytlån objektiv med Fredrik så jag får låna hans 70-200, kan nämligen utnyttja kameran fullt ut med de objektivet jämfört med de jag har som är lika gammalt som jag själv xD
Hade tänkt ha en hockeybild men jag hittar fanken dom inte! Var katten har jag lagt dom?! Så de fick bli den onda husky valpen istället ;)

Angry Birds skal till iPhone!

För den som inte vet så är jag helt tokig i Angrybirds! Några av mina uppgifter jag gjorde på gymnasiet hade med Angry Birds tema! Har spelen till alla plattformer! Även PC xD Och bara för de så har ida på sin blogg Adaras en tävling där man kan vinna ett Angry Birds skal till sin iPhone och jag som nyss har skaffat mig en iPhone så skulle de vara UNDERBART! Pricken över i:et! Sista spiken i kistan! Alla hästar hemma.... Ja ni vet! Så får hoppas jag vinner! XD Wish me goodluck!
När de gäller iPhones kamera så har jag varit tvungen att testa den lite lätt! Och kan säga nu att den är mycket bättre än den på min förra, men som en mobilkamera så presterar den väldigt dåligt i svagt ljus! På tal om hallon!