Socialt experiment

Jag åker väldigt mycket buss kan jag tycka! Ungefär 4 gånger per dag! Från Obbola till Umeå, Umeå till Obbola och så vidare! (Är något less om någon undrar...) Åker man så mycket buss så släpper tankarna loss! Jag vet inte hur jag kom på detta men jag skulle se vad som avgör att människor vill sitta brevid mig på bussen!
bild jag tog under gymnasiet

Först tänkte jag, vad är de som avgör brevid vem jag sätter mig när de inte finns lediga fönsterplatser? (alltså 2 lediga säten, ÄH ni förstår!) Jag sätter mig brevid den som typ sover, läser en bok, stirrar ut genom fönstret. Så min tänkte blev då, hmm om jag ser ut att vilja få kontakt med dom som kliver på bussen så kanske dom inte sätter sig brevid mig! MÅSTE TESTA!

Och de har jag gjort! Har vid vissa tillfällen försökt få ögonkontakt med folk som kliver på bussen och andra gånger tittat ut genomfönstret! Och mycket riktigt! Folk sätter sig bara brevid mig när jag sov, tittade ut eller något annat liknande och inte när jag tittade på dom! Haha tycker de är ganska kul!

Testa själva och se om jag har rätt! Skulle vara väldigt intressant och få veta!

Airsoft - De är lika kul som de gör ont

Idag var de en stor dag i mitt och Fredriks liv! Vi har äntligen börjat med Airsoft! För den "okunnige" i ämnet så är de som paintball fast vapnen ser ut som riktiga vapen och kulorna är små vita kuler som inte färgar av sig utan bara känns!

Men iaf vi drog ut i skogen och sköt på varandra! Ena gömde sig medan den andra skulle leta upp den förste och så bytte vi av varandra så fort någon hade blivit träffad av den andre. SÅ J*VLA KUL! De var roligare än vad jag hade förväntat mig! "De är lika kul som de gör ont" som jag sa tidigare idag! Man känner sig så jädra töntig med stridsväst och allt på sig men ändå så coolt xD
Min bössa förövrigt (A)

Nä men nu är påsklovet slut och jag är nu riktigt hemma efter ha spenderat större delar av veckan hos Elin så jag ska försöka fota lite! Blev just lite sugen på att fota men vad...
förslag?